Elke afspraak begint met een gesprek waarin ik graag van je wil weten hoe het met je is en wat er op dat moment de meeste aandacht vraagt. Hoewel de massage centraal staat is dit een wezenlijk onderdeel van de sessie. Vaak doe ik daarna een lichaamsgerichte oefening zodat de woorden weer wat kunnen zakken en de aandacht naar het lichaam kan gaan. Aan de hand daarvan gaan we kijken welke massage op dat moment voor jou het meest passend is. Het lichaamsgebied dat de grootste aandacht nodig heeft zal dit krijgen in de vorm van een massage die daarbij aansluit.

Tijdens de massage nodig ik je uit om de aandacht naar binnen te richten en te voelen wat er met je gebeurt. Hierbij is het belangrijk dat je er met je volle aandacht bij bent. Terwijl de massage in rust plaatsvindt stel ik je af en toe een vraag om je te helpen de aandacht bij jezelf te houden of om je gevoel wat te verdiepen. Soms blijft het bij een fysieke ervaring maar als er emoties opkomen is daar alle aandacht voor. We werken met wat er door de aanraking voelbaar wordt. Aan het eind van de massage laat ik je nog een paar minuten rustig navoelen en daarna is er nog even tijd om te vertellen hoe je het ervaren hebt.

Je kunt voor een enkele massage afspreken maar meestal gaan we, afhankelijk van waar je mee komt, een traject in van 3 tot 6 behandelingen. Daarna kan je natuurlijk nog terugkomen om jezelf weer dat 'hoe is het eigenlijk met mij'-moment te geven.

Een behandeling duurt inclusief voor- en nagesprek ongeveer 75 minuten.